Adverti horiz upsell

roboter 2.0.1 for Maya

A simple rig for non-commersional use only.

License
Button download
68,056 Downloads

Compatibility

  • 2012, 2011

Operating Systems

  • Windows

History

Created:09/29/2008
Last Modified:07/09/2012
File Size: 1.97 MB

Keywords

humanoid, animation

Feature Request

TRANSFER ATTRIBUTE REQUEST

Status:pending
Date:01/21/2013
Submitted by:bob2010 bob2010
Hi thanks for the model, however it is NOT possible to do a transfer of attribute. I have turned off the intermediate in all your shapes and origine nodes, but every time I delete the UV made you have, it creates a new polysurface and a deletemap...and the INtermediate function turns it self on again.....also the UVs provided are really not done at all so I can't even pose the character, clone an OBJ and make tweaks to it in Zbrush... I am not sure why you have locked your UVs, I really want to change the Textures I had already spent a couple hourse re-doing the UVs which am happy to share with you. There's also a low poly model, which is a selectable and a ghost high poly not sure why its there since it doens't seem to serve any purpose... PLEASE HELP unlock your UVs! Cheers Bob

Comments on this feature request:

  • bob2010

    bob2010 said about 8 years ago:

    TO TRANSFER UVS TO THE MODEL ok I found the solution, the Mesh was combined, simply select "Low" mesh, then go to mesh-->separate. 2. select the mesh, clone it, 3. go to your UV software, unflatten the Mesh, 4. load it back into Maya, select Low mesh again, 5. turn off the Intermediate Object option, Select all the objects in the Low folder, delect the UVs 6. deselect the low mesh, import OBJ, Select OBJ, 7. select the corresponding obj in the Low mesh folder 9. select Transfer Attributes in Mesh (must be in Polygon mode - click reset settings), choose component, apply..done, your UVs will be on the Rigged Character. Notes: - Section2. Select one the meshes you want to clone (don't select Low) - The Intermediate Object option is inside the Roboter_LowShapeOrig node found in the Transfer Attributes Tab. (Make sure the Intermediate Object Option is Off in the ShapeOrig Node BEFORE TRANSFER OF ATTRIBUTE IS APPLIED), it may have turned it self on again. Don't worry if you see UV's when ticking the option off after having deleted them the first time - your UVs will automatically paste themselves in as the Intermediate Option will turn it self on again after the transfer of attributes has been applied).

Post a comment: